In Between Café Utrecht Noordoost, 28 december 2017

Deel dit bericht!

-UitnodigingIn Between Café Utrecht-Noordoost ‘Het netwerkcafé voor werk- en opdrachtzoekenden’
Donderdag 28 december 2017 10.00 uur – 12.00 uur
Locatie Buurtcentrum De Leeuw Samuel van Houtenstraat 1 3515 EA Utrecht
Contact e: utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl w: https://inbetweencafe.nl

Programma donderdag 28 december 2017
Inloop 10.00 uur
Koffie, thee, aftrap Wandeling
12.00 uur Gezamenlijke afsluiting

Netwerkwandeling Tussen Kerst en Oud & Nieuw

Ook in december is het In Between Café Utrecht Noord Oost actief. Loop op donderdagochtend 28 december mee in onze netwerkwandeling ‘Tussen Kerst en Oud & Nieuw’’ met Tom Duindam en Michiel Keizer dwaal door door de sfeervolle straten van Tuinwijk en Lauwerecht. Deel je plannen, ideeën en gevoelens met elkaar. Zo ga je wijzer, rijker en vrolijker het nieuwe jaar in.

We verzamelen om 10.00 uur in Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1. Na koffie, thee en een korte inleiding gaan we naar buiten. Om 12 uur zijn we weer terug.

Het ‘In Between Café’ UNO is een netwerkbijeenkomst die iedere 4e donderdag van de maand ‘s ochtends plaatsvindt in buurtcentrum De Leeuw. Het wisselende programma omvat elke keer een aantal inspirerende workshops voor en door werkzoekenden.

Voor wie?
Zowel voor (niet)uitkeringsgerechtigden als ZZP’ers, die zoeken naar zowel banen en/of opdrachten. Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie, creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven, gericht op een nieuwe baan of opdracht.

Kosten en aanmelding
Deelname aan het ‘In Between Café’ is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn tegen betaling aan de bar verkrijgbaar. Voor aanmelden kun je een mail sturen naar utrechtnoordoost@inbetweencafe.nl, of kom gewoon.
Waardebepaling achteraf Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het einde van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Netwerkwandeling Tussen Kerst en Oud & Nieuw – donderdag 28 december

Na een korte inleiding met koffie en thee gaan we naar buiten.
We bespreken onderwerpen die voor jou van belang zijn.
En je kunt luisteren naar wat je gesprekspartner te vertellen heeft.
Misschien krijg je net de tips waar je op zat te wachten.
Of ben jij juist degene die iemand anders op weg kan helpen?
Met elkaar maken we er een ontspannen en gezellige uitwisseling van.

Rond 12 uur zijn we weer terug in De Leeuw,
waar we onder het genot van een warm drankje nog wat uitblazen en kunnen napraten.

Kom bij ons team!!
Als je tijd en zin hebt ben je van harte welkom als lid van ons team! Op dit moment bestaat het team uit twee mensen. Wij doen dit werk met plezier. Het is ideaal als er nog 2 of 3 mensen bij komen. Je kunt je aanmelden via het mailadres op deze uitnodiging.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *