In Between Café Utrecht Noordoost 19 december 2019

Deel dit bericht!

In Between Café Utrecht Noordoost
Donderdag 19 december 2019
Inloop 9.15 uur Start 9.30 uur Einde 12.00 uur
Locatie: Samuël van Houtenstraat 1, Utrecht

Workshop : “Vergroten van je zelfvertrouwen”

Ruud van Klooster neemt je mee in zijn zoektocht naar verkoopteam-optimalisatie. Ruud ontdekte dat de “wat” (het resultaat) in coaching weliswaar belangrijk is, maar dat aandacht voor mede(samen)werkers het allerbelangrijkste is. Daardoor is het “waarom” (het nut) en de “hoe” (de vorm) datgene wat werkelijk gecoacht moet worden.
Elk jaar wordt er binnen de levensmiddelenindustrie de begeerde prijs “Beste Buitendienst van Nederland” uitgereikt. Alle food fabrikanten, zoals Unilever, Coca Cola, Campina, Heinz willen deze belangrijke titel veroveren. In 2005 resulteerde de aanpak van Ruud tot de benoeming “Buitendienst van het Jaar”. Hetzelfde huzarenstukje met zijn verkoopteam werd herhaald in 2008 en 2009. Dat dit in 2013, 2014 en 2015 wederom herhaald werd, is het bewijs van zijn succesvolle aanpak. Ruud zal je laten zien, aan de hand van zijn eigen ontwikkelde model “vertrouwen is de sleutel naar succes”, hoe hij werkt aan het vergroten van het zelfvertrouwen van de individuele teamleden.
Na de presentatie ga je middels een workshop zelf ervaren hoe je het verschil kunt maken. Sleutelwoorden zijn hierbij: eigenwaarde, zelfverzekerdheid, reflectie, affiniteit en zelfvertrouwen.

Ruud van Klooster is in zijn werkzame leven jarenlang Field Sales Manager bij Heineken Nederland geweest.
Zijn kennis deelt hij graag met de deelnemers van In Between Café Utrecht Noordoost.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *