Utrecht Noordoost: donderdag 26 oktober 2017

Deel dit bericht!

In Between Café Utrecht Noordoost (UNO) nodigt je uit voor een bijeenkomst op donderdag 26 oktober.

Wie aanwezig was bij de juni-bijeenkomst heeft de aankondiging meegemaakt van het voorlopige einde van UNO De reden was dat het toenmalige team opstapte. Vanuit Stichting In Between Café zijn bij die gelegenheid nieuwe vrijwilligers gevraagd om een doorstart te realiseren.

En die doorstart is nu gelukt! We hopen dat je naar deze eerste bijeenkomst van het vernieuwde In Between Café Utrecht Noord-Oost komt om een workshop en een netwerkwandeling door de buurt mee te maken. En natuurlijk om onder het genot van een kopje koffie of thee de nodige netwerkcontacten op te doen. Wij als nieuw team kijken er naar uit om jou te zien op 26 oktober.

Je bent welkom vanaf 09.15 uur. Om 09.30 uur begint het programma.
Tot donderdag 26 oktober!

 

Workshop: Wandelend Netwerken
Netwerken kan lastig zijn. Hoe spreek je een ander aan? Goed om te weten dat de ander dit waarschijnlijk net zo eng vindt. Maak het niet te groot maar doe het op een ontspannen manier. Hoe kan dit beter dan tijdens een wandeling?

Wandelen ontspant, praat makkelijker en je staat meer open voor indrukken van buitenaf. Als handvat voor de gesprekken krijg je een aantal vragen mee. We vertrekken bij buurtcentrum De Leeuw en verkennen een deel van Utrecht Noordoost.

Michiel Keizer begeleidt de wandeling. Hij is caféhouder van In Between Café Utrechtse Heuvelrug.

Workshop: The Whole Brain Theory
Heb je dat ook wel eens? Dat je denkt: “Hoe bestaat het, ik spreek toch gewoon Nederlands? Waarom begrijpt hij/zij me niet? Onwil? Of misschien toch van een andere planeet?” Kan bijna niet anders dan dat je dat al meerdere malen hebt meegemaakt.

In de workshop “Whole Brain Theory” zal je ontdekken waar dit door komt. Waarom communiceren soms zo ontzettend moeilijk is. Ook zal je mogelijk ontdekken wat je eraan kunt doen en hoe je jezelf beter kunt “verkopen”.

Hennie Noijens is een enthousiaste deelnemer van het In Between Café. Het motto ‘voor en door werkzoekenden’ ondersteunt hij door als bijdrage deze workshop te geven.

Programma
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Locatie
Buurtcentrum De Leeuw
Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA  Utrecht

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht Noord-Oost is een netwerkbijeenkomst die iedere 4e donderdag van de maand ‘s ochtends plaatsvindt in buurtcentrum De Leeuw. Het wisselende programma omvat elke keer een aantal inspirerende workshops voor en door werkzoekenden. Zowel voor (niet)uitkeringsgerechtigden als ZZP’ers, die zoeken naar banen en/of opdrachten.
Vanuit de kernwaarden toegankelijkheid, verbinding en motivatie creëren we een platform met een dynamiek die mensen inspireert en in beweging zet. Zodat zij hun eigen unieke kracht kunnen (her)vinden en daarmee de regie over hun leven, gericht op een nieuwe baan of opdracht.

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het einde van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Contact
In Between Café Utrecht Noord-Oost
E: utrecht-noordoost@inbetweencafe.nl

Het volgende In Between Café Utrecht Noord-Oost:
Ons eerstvolgende In Between Café zal plaatsvinden op donderdag 23 november 2017 in Buurtcentrum De Leeuw.

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *