IBC Zeist: 15 maart 2018

Deel dit bericht!

‘Het netwerk café voor en door werk- en opdracht zoekenden in Zeist’

Op donderdagochtend 15 maart ben je welkom in het Binnenbos in Zeist om deel te nemen aan het In Between Café Zeist. Inloop is mogelijk vanaf 9.15 uur

Vanaf 9.30 uur ben je welkom deel te nemen aan de  workshops.

  • Workshop “Hoe je met een groei mindset aangesloten blijft op de steeds veranderende arbeidsmarkt” door mobiliteitsadviseur Chantal van der Loo
  • Workshop “Een kijkje achter de schermen bij Jet4Jobs” door recruiter & loopbaan coach Jet Bos van Jet4jobs

Ook is er ruimte om je CV te laten checken, tot napraten en netwerken.

“Een kijkje achter de schermen bij Jet4Jobs”

Jet Bos is eigenaar van Jet4jobs. Haar dienstverlening bestaat uit Outplacement-Loopbaanadvies- werving en selectie- uitzenden en payrollen in de regio Utrecht, Amersfoort, Rotterdam en Amsterdam. Jet4Jobs is een regionaal actief bedrijf met korte lijnen. Persoonlijk contact met zowel werkgever als werknemer is voor hen essentieel. Zij staat voor een gevoel van samenwerken.

Jet komt vertellen over hoe zij gestart is als ondernemer. Maar ook over (lokale) vacatures en wat er belangrijk is om te zorgen dat je de baan waar je interesse in hebt, ook krijgt! Een unieke kans om te horen waar recruiters en intercedenten op letten. Het verhaal vanuit de kant van de werkgever dus. Wil je meedoen aan deze interessante workshop, neem dan je CV mee, want daar ga je in de groep mee aan de slag. Het mag een anoniem CV zijn (dus zonder naam en adresgegevens) als je dat prettiger vindt. Het wordt een interactieve bijeenkomst waar je informatie krijgt en aan de slag gaat, maar waar ook ruimte is voor je vragen.

Duur: 45 minuten
Door: Jet Bos – Jet4jobs

“Hoe je met een groei mindset aangesloten blijft op de steeds veranderende arbeidsmarkt”

Chantal van der Loo is mobiliteitsadviseur. Zij werkt, als ZZP-er, voor de overheid als trajectmanager in Van Werk Naar Werk trajecten. Daarnaast zet zij zich vanuit Buroo van der Loo in voor mobiliteit door coaching, loopbaanadvies en assessments. Verbinding en de menselijke maat zijn kernwoorden voor haar.

Geloof jij dat je met een bepaalde intelligentie en talenten geboren bent en dat je het hier de rest van je leven mee moet doen? Of denk je dat je brein zich blijvend ontwikkelt en dat je alles kunt leren wat je wilt? Chantal vertelt je meer over onderzoeken waaruit het laatste blijkt. En vooral ook over hoe je dat kunt doen. Ze gaat niet alleen vertellen, je krijgt inzicht in wat jouw basisgedachte is t.o.v. leren en ontwikkelen en je gaat met elkaar aan het werk om te kijken waar je ontwikkelmogelijkheden liggen en welke eerste stap je nu kunt zetten.

Duur: 45 minuten
Door: Chantal van der Loo – Buroo van der Loo

Programma verloop
9.15 uur Inloop
9.30 uur Opening
9.40 uur Start workshops
10.25 uur Korte pauze
10.45 uur tweede helft workshops
11.30 uur Gezamenlijke afsluiting
11.40 uur Tijd om te netwerken

Locatie

Ontmoetingscentrum Binnenbos Zeist in de wijk Kerckebosch,
Hoog Kanje 186, 3708 DL Zeist.

Kosten

Het ‘In Between Café’ is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Waardebepaling achteraf

Om het In Between Café voor alle werk- en opdrachtzoekenden toegankelijk te blijven houden, vragen wij een minimale bijdrage in de kosten middels een waardebepaling achteraf. Dit om de organisatie die op vrijwillige en onafhankelijk basis plaatsvindt, ook financieel te kunnen blijven realiseren.
Waardering kan je ook tonen door het leveren van een dienst, bijvoorbeeld hulp bij de organisatie, inzetten van je netwerk of het leiden van een inspirerende workshop.

De volgende bijeenkomst in Zeist zal plaatsvinden op donderdagochtend 19 april in het Torenlaan Theater te Zeist.

Contact

Monique Vermeer
e: zeist@inbetweencafe.nl
fb: FB inbetweencafezeist

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *