Zeist: 16 februari 2017

Deel dit bericht!

‘Het netwerk café voor en door werk- en opdracht zoekenden in Zeist’

Op donderdagochtend 16 februari is er in Wijkservicepunt De Koppeling in Zeist een bijzondere editie van het In Between Café Zeist. Het thema van deze bijeenkomst is Vitaliteit en biedt een gevarieerd programma, gericht op gezondheid, welzijn en balans, voor zowel werk- en opdrachtzoekenden. In de grote zaal hebben we deze keer korte in- en ontspannende doorlopende workshops van circa 15 minuten, die je als kijker of deelnemer kunt ervaren. Tip: Trek comfortabele kleding aan! Mis het niet en kom ook naar deze speciale bijeenkomst. Inloop is vanaf 9.15 uur.

Op donderdag 16 februari zullen vanaf 9.30 uur de o.a. de volgende workshops plaatsvinden:

Grote zaal
Workshop: “Stoelmassage” – Marjon Oostveen
Workshop: “Voetreflexmassage” – Antine Breimer
Workshop: “Massagepraktijk Petra’s Touch: kwali-tijd die je raakt” Petra van der Hoeven
Workshop: “Ontspannen jouw 4 ademgebieden verkennen” – Natasje Koolen
Fit-test: Amanda Gerritsen en haar collega van SportCity Zeist
Kleine zaal
Workshop: “Werkgeluk – haal meer energie en motivatie uit elke activiteit ” door Anouk Hemel en Joep van der Beuken (45 minuten)
Sporthal
Workshop: “Martial Arts” – Imre van der Bijl van More Chi Martial Arts (45 minuten)
Jobclub

Stoelmassage
Door middel van massage laat Marjon Oostveen mensen graag diepe ontspanning ervaren. Hierbij richt zij zich ook op mensen die het contact met hun eigen lijf zijn kwijtgeraakt (door stress, burn-out, depressie e.d.). Door bewuste aanraking kom je makkelijker uit je hoofd en weer meer ín je lijf, wat zorgt voor rust, ruimte en meer balans. Marjon geeft ontspanningsmassages, aromatouch-massages en integrale/holistische (therapeutische) massages in haar eigen praktijk. Ook geeft zij stoelmassages bij bedrijven/evenementen. Kom een ontspanningsmassage ervaren, je bent van harte welkom op de massagetafel van Marjon!
Door: ‘Praktijk Marjon Oostveen’, voor (holistische) massage & bewustwording, Ridderschapslaan 13 in Zeist.

Ontspannen jouw 4 ademgebieden verkennen
Op een ontspannen zittende manier verkent Natasja Koolen jouw vier ademgebieden. Waar zit jouw ademhaling als je gespannen of ontspannen bent? Natasja zal je laten ervaren hoe je door middel van goede ademhaling kunt ontspannen. Natasja Koolen is kinder- en tieneryogadocent en daarnaast ook o.a. kinderyogacoach voor (hooggevoelige/temperamentvolle) kinderen die meer gebaat zijn bij een op maat gesneden 1 op 1 begeleiding of in een kleinere groep thuis of op locatie.
Door: Natasja Koolen – Sena kinderyogacoaching

Voetreflexmassage
‘Ontspanning en vitaliteit via je eigen voeten’, dat is de slogan van de praktijk van Antine Breimer Het mooie van massage is dat je even letterlijk stilstaat bij jezelf en dat je meer gaat voelen (i.p.v. alles met je hoofd te bedenken) waardoor je soms tot onverwachte inzichten komt. Door de massages kom je dichterbij jezelf en kun je keuzes maken die beter bij jou passen. Antine Breimer heeft sinds drie jaar een praktijk voor voetreflextherapie. Zij masseert reflexpunten op de voeten om onbalans ergens anders in het lichaam te helpen herstellen. Door: Praktijk voor voetreflextherapie Antine Breimer

Massagepraktijk Petra’s Touch: kwali-tijd die je raakt
Massage levert een positieve bijdrage aan je mentale en fysieke welzijn. Als masseur laat Petra van der Hoeven je door een ontspannende massage, klachtgerichte massage of bedrijfsmassage de ervaring van aanraking beleven. Fysieke aanraking die zorgt dat je je weer goed voelt in je lijf, en daarnaast mentale aanraking: volle aandacht en toewijding in de vorm van een goed gesprek en het bieden van een luisterend oor.
Door: Petra van der Hoeven, Massagepraktijk Petra’s Touch.

Fit-test
Wil je weten hoe je er lichamelijk voor staat? Doe dan een fit-test bij een van de instructeurs van SportCity! Zij meten je conditie en brengen je percentages (gewicht, vet%, spier% etc) in kaart. Amanda en haar collega nemen in circa 15 minuten de test bij je af en geven je een passend advies. Zorg voor makkelijk zittende kleding.
Door: Amanda Gerritsen en haar collega – SportCity Zeist

Martial Arts
Door goed en veel trainen je innerlijke kracht ontwikkelen om daarmee zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Dat is het streven van More Chi Martial Arts. Tijdens deze workshop speelt trainer Imre van der Bijl in op de wensen van de deelnemers. Zorg voor makkelijk zittende kleding.
Door: Imre van der Bijl, More Chi Martial Arts 
Duur: 45 minuten

Werkgeluk – haal meer energie en motivatie uit elke activiteit
Geluk en vitaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je gelukkig bent ervaar je dagelijks meer positieve emoties dan negatieve en ben je over het algemeen tevreden met je leven en hoe je jezelf ontwikkelt. Het is de bron om ons vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Maar helaas, geluk komt niet op commando en is voor iedereen anders. Werken aan jouw geluk betekent investeren in jezelf. In deze workshop gaan Anouk en Joep nader in op werkgeluk en hopen ze jou enkele handvatten te geven om meer energie en motivatie uit elke activiteit te halen.
Door: Anouk Hemel en Joep van den Beuken Avalanche Psychologie
Duur: 45 minuten

Programma verloop

9.15 uur Inloop
9.30 uur Opening
9.40 uur Eerste ronde workshop(s)
10.35 uur (uitloop) – Korte pauze
10.45 uur Tweede ronde workshops
11.30 uur Gezamenlijke afsluiting
11.40 uur Tijd om te netwerken

Locatie

Wijkservicepunt De Koppeling in Zeist, De Clomp 1904 3704 KS Zeist

Kosten

Het ‘In Between Café’ is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
Waardebepaling achteraf

Het ‘In Between Café’ is gratis. Dit kan omdat het ‘In Between Café’ wordt georganiseerd door en voor vrijwilligers. Omdat één van de Universele wetten het belang beschrijft van evenwicht tussen geven en ontvangen en om het ‘In Between Café Zeist’ verder te kunnen laten groeien en meer mooi plannen te realiseren voor werk- & opdrachtzoekenden, vragen we aan de mensen die dat kunnen een vrijwillige bijdrage (vanaf €2,-) op basis van hun waardering van de bijeenkomst. Deze waardering kan ook blijken door het leveren van een dienst bijv. het leiden van een workshop of hulp bij de organisatie, maar ook middels het inzetten van iemand uit je netwerk.

Contact

Monique Vermeer & Chantal van der Loo
e: inbetweencafezeist@gmail.com
fb: https://www.facebook.com/inbetweencafezeist
w: https://inbetweencafe.nl/
t:@ibczeist
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/in-between-café-zeist
LinkedIn group: https://www.linkedin.com/groups/5078008

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *