IBC Zeist: 19 november en 17 december 2015

Deel dit bericht!

Na het vorige ‘In Between Café Zeist’ op 8 oktober jl, is er op meerdere fronten goed nieuws te melden! Ten eerste is er de nominatie voor de vrijwilligersprijs: Het landelijk In Between Café initiatief is genomineerd voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2015! Uit ruim 400 inschrijvingen zijn in drie categorieën 18 vrijwilligersorganisaties, -projecten en vrijwilligers genomineerd voor de prijs. Het ‘In Between Café’, met vestigingen in Leidsche Rijn, De Bilt, Maarssen, Utrecht Noord-Oost, Zeist, Groningen, Den Haag en Houten, is genomineerd in de categorie landelijke vrijwilligersprojecten. Staatssecretaris Van Rijn van VWS maakt op 7 december, internationale vrijwilligersdag, de winnaars bekend. De presentaties van alle 18 genomineerden staan op vrijwilligersprijzen.nl. Wilt u een stem uitbrengen op In Between Café? Dit kan via http://vrijwilligersprijzen.nl/pages/2015/Nominaties/Nominatie?postid=125135

Daarnaast heeft een organisatie gevestigd in Zeist het In Between Café Zeist gevraagd kandidaten aan te leveren voor een functie. En met succes! Een deelnemer van In Between Café is succesvol geplaatst voor een tijdelijke functie. In Between Café Zeist brengt dus niet alleen mensen onderling in beweging, maar ook potentiële werkgevers. Dat het initiatief werkt en positief in ontwikkeling is, bewijst zich dus. Bent u als werkgever geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met inbetweencafezeist@gmail.com. Op donderdagochtend 19 november zijn alle werk- en opdrachtzoekenden weer van harte welkom in de Koppeling in Zeist. Ook dit keer weer 3 mooie workshops op het programma, die weer meer inzicht geven in jezelf en richting kunnen geven naar die begeerde baan. Daarnaast hebben we plekken voor een leuke verrassingsworkshop te vergeven, we vertellen je graag meer op donderdag 19 november.

Wat is In Between Café?
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers). Met de kernwaarden: Toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen. Creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.

Workshops 19 november

  • Workshop ‘Profileer jezelf met LinkedIn’, Door Marco Houthuijzen
  • Workshop ‘What else?’, Door Monique Vermeer – In Between Café Zeist

Workshops 17 december

  • Workshop ‘Verlieskunde’, Door Angela Bottenberg – FNV Kien
  • Workshop ‘Sollicitatiebrieven schrijven en het opstellen van een goed CV’, Door Hester Hoornstra

Data & tijd
Donderdag 19 november 2015 van 9.15 tot 12.00 uur in de Koppeling, De Clomp 1904 te Zeist
Donderdag 17 december 2015 van 9.15 tot 12.00 uur in de Koppeling, De Clomp 1904 te Zeist.

Waardebepaling achteraf
Het ‘In Between Café’ is gratis. Alleen de kosten voor consumpties zijn voor eigen rekening. Dit kan omdat het ‘In Between Café’ wordt georganiseerd door en voor vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt, o.a. voor de huur. Omdat eén van de Universele wetten het belang beschrijft van evenwicht tussen geven en ontvangen, vragen we aan de mensen die dat kunnen en willen een vrijwillige bijdrage op basis van hun waardering van de bijeenkomst. Deze waardering kan ook blijken door het leveren van een dienst, bijv. het leiden van een workshop.

Contactpersonen
Voor meer informatie over het ‘In Between Café’ kunt u contact opnemen met:
Monique Vermeer & Chantal van der Loo I inbetweencafezeist@gmail.com
of via Facebook: https://www.facebook.com/inbetweencafezeist
Algemene informatie over In Between Café: www.inbetweencafe.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *