IBC Zeist: 21 januari 2016

Deel dit bericht!

We kijken terug op een mooi seizoen In Between Café, dat iedere maand weer veel enthousiaste deelnemers telt! Door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk, helpen we elkaar met zichtbaar worden op de arbeidsmarkt. Denk je er over om als ZZP-er te starten vanuit de WW of heb je als ZZP-er vragen? Dan kun je met je vragen terecht bij diverse ervaringsdeskundigen die een workshop komen geven. Deze maand ligt op verzoek van een groot aantal deelnemers de focus op ZZP. Daarnaast hebben we nog een mooie binnen-en-buitenworkshop, laat je inspireren door de kracht van water, aarde, lucht en vuur. We zien je graag op donderdag 21 januari. Tot dan!


Wat is In Between Café?
Het ‘In Between Café’ is een maandelijkse bijeenkomst, waar inspirerende workshops worden gegeven en gevolgd, voor en door werkzoekenden (zowel banen als opdrachten, dus zowel uitkeringsgerechtigden als ZZP-ers). Met de kernwaarden: toegankelijkheid, verbinding, motivatie & inspiratie tot bewegen creëren we een verbinding die mensen inspireert en in beweging zet richting het (her)vinden van hun eigen unieke kracht met als doel dat zij de regie over hun eigen leven nemen, richting een nieuwe baan of opdracht.

Workshops
– Workshop ‘Vrijwilligerswerk en Ondernemen vanuit de WW” door Theo Koot en Marco Moerland – UWV
– Workshop ‘KvK’ door Gerard Weck en Eric Bos Waaldijk
– BinnenBuitenWorkshop ‘Oude Wijsheid Van Elementen’ door Monique de Jong – Innerste Buiten Let op! Deze workshop duurt in tegen stelling tot de andere circa 90 minuten, wat je verder nodig hebt voor deze binnen-en- buiten-workshop: stevige schoenen, een warme jas, een paraplu en goeie zin.
Ook is er weer de mogelijkheid om naar je CV en/of brief te laten kijken.

Datum & tijd
Donderdag 21 januari 2016 van 9.15 tot 12.00 uur in de Koppeling, De Clomp 1904 te Zeist.

Volgende keer
Het volgend ‘In Between Café Zeist’ zal plaats vinden op donderdag 18 februari.

Contactpersonen
Voor meer informatie over het ‘In Between Café’ kunt u contact opnemen met:
Monique Vermeer & Chantal van der Loo I inbetweencafezeist@gmail.com
of via Facebook: https://www.facebook.com/inbetweencafezeist
Algemene informatie over In Between Café: www.inbetweencafe.nl

Waardebepaling achteraf
Omdat het In Between Café toegankelijk wil zijn voor alle werk- en opdrachtzoekenden is deelname aan het ‘In Between Café’ gratis. Alleen de kosten voor consumpties zijn voor eigen rekening. Dit kan omdat het ‘In Between Café’ wordt georganiseerd voor en door vrijwilligers. Er worden natuurlijk wel kosten gemaakt, o.a. voor de huur. Omdat één van de Universele wetten het belang beschrijft van evenwicht tussen geven en ontvangen, vragen we aan de mensen die dat kunnen en willen een vrijwillige bijdrage op basis van hun waardering van de bijeenkomst. Deze waardering kan ook blijken door het leveren van een dienst, bijv. het leiden van een workshop.Wil je ook je talenten inzetten bij het In Between Café Zeist, neem dan vooral contact met ons op.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *