IBC Leidsche Rijn: 13 november 2018

Deel dit bericht!

Krijg inspiratie door ervaringen van oud-IBC-ers

Twee oud In-Between-ers met een baan delen hun ervaringen over hun lange zoektocht tijdens de komende bijeenkomst van het In Between Café Leidsche Rijn. Wil je ook geïnspireerd worden door Alwin en Barbara? Kom dan op 13 november en doe er je voordeel mee! Je bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur.

Workshop Inspiratie door en voor….Doen!

Alwin en Barbara hebben een baan gevonden en doen weer volop mee in de economie. Zij nemen ons vol enthousiasme mee in hun proces op zoek naar een nieuwe baan en nodigen ons uit om volop mee te doen met opdrachten.

Barbara heeft ruim 30 jaar gewerkt en werd bij een reorganisatie boventallig. “Ik ben ik door een heel proces gegaan: van “de wereld ligt aan mijn voeten” tot “niemand wil me meer” tot “ik ga gewoon door. Bij het In Between Café heb ik veel geleerd en vooral ook interessante mensen ontmoet. Dat gaf weer nieuwe energie om positief de zoektocht naar werk voort te zetten”.

Alwin vertelt over zijn ervaringen in zijn zoekproces en wat In Between Café daarin heeft betekend. Hij heeft voor zich zelf de zaken rondom solliciteren en sollicitatiegesprekken inzichtelijk gemaakt wat uiteindelijk geleid heeft tot een nieuwe baan. Tot slot: Hij is nu bedrijfsleider en zoekt nog personeel!

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *