Leidsche Rijn 13 februari 2018

Deel dit bericht!

 

Op 13 februari 2018 houden we een zogenaamde vrijwilligersmarkt in plaats van twee keuze-workshops. Hierdoor ziet het programma er anders uit als jullie gewend zijn. Als je in between jobs bent, kan het van belang zijn om ritme te houden in het dagelijks leven, je vaardigheden te onderhouden, onder de mensen te blijven komen en voor anderen iets te kunnen betekenen.  Heb je er wel  eens aan gedacht je aan te melden als vrijwilliger bij een organisatie? Zo kun je ook voor anderen iets betekenen. En het kán een opstap zijn naar nieuw of ander werk!

Informatieve workshop door Joost Thieme van het UWV

Joost Thieme, coördinator Vrijwilligerswerk UWV, geeft een informatieve workshop over het doen van vrijwilligerswerk als je een ww-uitkering ontvangt. Wat zijn je rechten en plichten, wat komt er allemaal kijken bij vrijwilligerswerk? Joost legt het allemaal uit en er is gelegenheid tot het stellen van vragen over het doen van vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersmarkt

Vandaag presenteert zich een grote verscheidenheid aan organisaties, met verschillende vrijwilligersfuncties. Dus volop inspiratie en mogelijkheden. Natuurlijk blijft er ook genoeg ruimte om te netwerken, zowel met de organisaties als onderling.

De volgende organisaties zullen aanwezig zijn op de markt: Vrijwilligerscentrale Utrecht,  U-Centraal,  Welzaam,  Taal doet Meer,  Axion Continu,  Handje Helpen,  De Boogh,  Abrona en  U-indewijk.

Programma

09:15 – 09:45 Inloop

09:45 – Welkom

10.00 – 10.45 Workshop

10.00 – Start vrijwilligersmarkt

12.00 – Einde vrijwilligersmarkt en gezamenlijke afsluiting

Locatie
Buurtcentrum de Schakel
Schoolstraat 11
3541 AA Vleuten

Waardebepaling achteraf
Het In Between Café vertrouwt op de kracht van het evenwicht tussen geven en ontvangen. Daarom hanteren we het principe van waardebepaling achteraf. Aan het eind van de bijeenkomst bepaal jij wat het jou gebracht heeft. Dit kun je waarderen door een financiële bijdrage te doen of door jouw talenten beschikbaar te stellen aan de organisatie van het In Between Café.

Het volgende In Between Café Leidsche Rijn:
* dinsdagochtend 13 maart 2018 in Buurtcentrum De Schakel in Vleuten.                                                                 Er zijn er weer twee workshops gepland, t.w. over ‘het pensioen’ door Paul Goinga en Eric van Helden én een sessie over ‘werkgeluk’ door Reina Jansen. Hierover meer in de maart-uitnodiging.

Contact
Adriaan Kodde & Mirjam Wisselaar
E: inbetweencafelr@gmail.com
W: https://inbetweencafe.nl/

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *