Utrecht West, donderdag 3 mei 2018

Deel dit bericht!

Geen seizoen zo inspirerend als de lente. Alles bloeit, komt tot leven. Laat je deze meimaand extra inspireren in het In Between Café Utrecht West. Ook deze maand hebben we weer twee praktische en informatieve workshops. Kom jij ook?

Donderdag 3 mei 2018, 09:15 – 12:00

Locatie
Buurthuis Rosa
Malakkastraat 6
3531 HM Utrecht

Contact (aanmelden kan hier):
In Between Café Utrecht West
E: utrecht-west@inbetweencafe.nl

Programma:
09:15 – Inloop
09:30 – Welkom
09:45 – Eerste ronde workshops
10:30 – Pauze
10:45 – Tweede ronde workshops
11:30 – Gezamenlijke afsluiting
11:40 – Napraten en netwerken

Workshops
Workshop 1: “Trendbewust leven/werken, wat levert het op?”
Door: Fons Maenhoudt, trenddeskundige, ingenieur en schrijver.

Ooit al eens een trendpresentatie meegemaakt? Vol inspiratie en enthousiast naar huis gegaan en dan? Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in:

  • Wat maakt trends zo interessant?
  • Wat kun je ermee?
  • Wat levert het op?

En ja, ook jij kunt profiteren van trends bij je zoektocht naar nieuw werk. Alleen, hoe weet je wat werkt voor jou of jouw product? Na het In Between Café ga je naar huis met trends voor eigen gebruik.
Voor meer informatie: www.trendsverklaard.nl en www.focussessie.nl.
Fons Maenhoudt is een onafhankelijk langetermijndenker, trenddeskundige, schrijver, ingenieur en liefhebber van hedendaagse kunst. Hij volgde jarenlang trendbewegingen binnen allerhande maatschappelijke groepen in zowel binnen- als buitenland.

Workshop 2: “Lachyoga”
Door: Martine Beernink, lachcoach, trainer communicatie en persoonlijke ontwikkeling en stukjesschrijver.

Lachen verbindt, ontspant en geeft energie. Maar wat nou als er niet zoveel te lachen valt, omdat het je niet meezit? Dan komt lachyoga om de hoek kijken: lachen zonder reden, oprecht neplachen! Met speelse lachoefeningen proberen we de echte lach op te wekken. Lukt dat niet? Ook goed! Want ook neplachen is gezond.

Over In Between Café
Het In Between Café Utrecht West is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Maandelijks komen wij, ZZP’ers en werkzoekenden, samen om onze krachten te bundelen en weer geïnspireerd aan de slag te gaan.
Tijdens de workshops en netwerkmomenten delen we onze kennis en ervaring om elkaar te ondersteunen en verder te helpen. Het In Between Café is dus de plek om je verder te ontwikkelen, door het volgen – of wie weet uiteindelijk wel het géven – van allerlei interessante workshops.
Iedere maand zijn er minstens twee workshops om uit te kiezen en tussendoor en na afloop is er tijd om gezellig na te praten en je nieuwe contacten verder uit te diepen.

Waardebepaling achteraf
De bijeenkomsten van In Between Café Utrecht West zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Dit kan omdat het In Between Café wordt georganiseerd door, en met, vrijwilligers. Koffie en thee zijn tegen betaling verkrijgbaar (neem kleingeld mee).
Wil je jouw waardering uiten voor onze bijeenkomsten, dan kan je een financiële bijdrage doen in onze spaarpot. Daar zijn we erg blij mee en hiervan betalen we gemaakte kosten voor o.a. flipovers, pennen en papier. Lever je liever actief een bijdrage aan een netwerkbijeenkomst of wil je deze meehelpen organiseren? Ga dan vrijblijvend in gesprek met één of meer van onze teamleden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *