Reacties

Reacties van deelnemers:

In Between Café Eindhoven (oktober 2016)
Ik ben 9 maanden werkzoekende geweest (naar een functie als leidinggevende in de zorg of non-profit). Al snel nadat ik zonder werk kwam, ben ik op zoek gegaan naar netwerkbijeenkomsten. Via een vriendin werd ik geattendeerd op Walk&Talk in de Bibliotheek Eindhoven. Tijdens één van de bijeenkomsten ontmoette ik Betseke Elzer. Zij nodigde me uit voor een bijeenkomst van het In Between Café Eindhoven.
Wat ik bij het In Between Café heel prettig vond, was het interactieve karakter en het delen van ervaringen met anderen. Het maakte het heel uitnodigend om zaken te delen. Het was fijn om mensen te ontmoeten die in hetzelfde schuitje zaten als ik. Op een bepaalde manier maakte mij dat krachtiger!
Waar het In Between Café zich echt van andere netwerkbijeenkomsten onderscheidt, is het feit dat thema’s/onderwerpen in overleg worden vastgesteld. De behoeften én de kennis en ervaring van de deelnemers staan centraal.
De bijeenkomsten van het In Between Café waar ik aan heb deelgenomen, richtten zich veelal op inzicht in eigen kunnen en kracht. Ik ben ervan overtuigd dat dit er mede voor heeft gezorgd dat ik vol vertrouwen de sollicitatieprocedure ben ingegaan bij mijn huidige werkgever. Ik wist weer dat ik veel te bieden had en kon dat ook overbrengen met als resultaat een mooie, uitdagende job die bij mij past (ondanks mijn leeftijd van 59 jaar).

Anja van de Ven